Detta är en lätt och enkel variant av klassikernflygandejakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta litenyttigare
Strimla och stek baconet knaprigti en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil. Strimlakycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Åt FlygandeJakobtillmiddag efter jobbet idag. Har lagt upp receptet förut, fast snäppet annorlunda tillagat, men det är så sjukt gott så ni får det igen
Strimla och stek baconet knaprigti en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil. Strimlakycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan
ca 1 kg kycklinglårfilé eller ca 1 kg kycklingfilé 140 g bacon 3 st bananer 2 dl chilisås 5 dl vispgrädde 1. 16 portioner kokt ris. 1ca 1 kg kycklinglårfilé eller ca 1 kg kycklingfilé 140 g bacon 6 portioner kokt ris. 12 dl chilisås 5 dl vispgrädde
Idagblir det god grilladkycklingtillmiddag – FlygandeJakob. Det har väl alla ätit nån gång. Om inte så är det en av minafavoriträtter för det är så gott och dessutom väldigt enkelt att göra
FlygandeJakob är en riktigklassiker och med färdiggrilladkyckling och färdigkoktrisi en gratäng är det en perfekt rätt på en fredag efter en tröttsam arbetsvecka
Bena ur kycklingen och skär köttet imindrebitar. Lägg det i en smord eldfast form. Dela dem först på tvären och sedan på längden, så att det blir fyra bitar av varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.