Food diary 10/2
Fitnesschloe
Fitnesschloe
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 08.00 Frukost
  • 2 dl Glutenfri havregrynsgröt med proteinpulver, hallon, frön och hasselnötter.
  • 2 koppar Sojalatte
  • 12.00 Lunch
  • Tonfisk med ajvar/keso sås, haricotsverts, majs och kidneybönor
  • 15.00 Mellanmål
  • 2 ägg, 2 skivor hemmabakat glutenfritt bröd (Recept HÄR)
  • 21.30 Mellanmål
  • 250 g laktosfri hallonkvarg
  • 1 dl fet turkisk yoghurt
  • 1 dl saltade & rostade mandlar, cashewnötter
  • Kokosflakes
  • Kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.