Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten
Glutenfritt olivbröd med timjan, rosmarinocholiver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
Lägg rosmarinbladen i en sil och skölj dem med hett vatten. Pensla den med olivolja och tryffelolja. Gnugga bladen med fingrarna i olivoljan för att frigöra så mycket smak som möjligt
Häll ut degen i långpannan och tryck ut den med mjölade händer. Gör många hål med fingrarna i brödet. Tryck ner oliver, rödlöksklyftor och soltorkad tomat
Detta bröd har jag smaksatt med ajvar relish, oliverochrosmarin för att ge det lite extra smak. De långa jästiderna bidrar också med massor av smak och fin konsistens
Lägg tomater ocholiver i en del av hålen. Det enkla är det goda - en mustig soppa tillsammans med focaccia och vardagsmiddagen förändras till en festmåltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.