Receptdags igen förstås. Jag tycker att julbordet ibland kan vara liteövermäktigt – det är många smaker, ganska ”tung” mat, bröd och annat som lätt gör en väldigt mätt väldigt fort, så jag har varit på jakt efter en god sallad att ha till all den klassiska julmaten
Här kan ni se en fräsch raw variant på glass (eller sorbet kanske man kan säga). De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god och fräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar dinvikt
I veckan lagade jag en fräsch och god thaikyckling som jag ska ge er receptet på. Jag älskar thaimat. Fräscht och gott och uppskattades av hela familjen
Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad med fräschdressing
En mycket enkel men väldigt god kyckling med rena smaker, åt vii dag tillsöndagsmiddag. Jag fyllde den helt enkelt med en röra av hackad bladpersilja, massa vitlök, lite olja, örtsalt och pressad citronsaft
Eleonor Schütt och Margareta Andersson SKRIV UT RECEPTET. 4 portionerIngredienser 1 kg t. färskpotatis, Folva, Sava eller egen favoritsort ½ – 1 dl gräslök 1 st(100 g) rödlök Marinad. 3 msk rapsolja 1 msk vitvinsvinäger 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk senap, grovkornig 1 tsk honung Av
Idag har vi jobbat på duktigti trädgården och som pricken över i avslutade vi dagen med grillning. Vädret har varitfantastisktfint och vi har varit och köpt hem ett helt gäng med blommor och kryddväxter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.