Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommaraftontill det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Receptdags igen förstås. Jag tycker att julbordet ibland kan vara liteövermäktigt – det är många smaker, ganska ”tung” mat, bröd och annat som lätt gör en väldigt mätt väldigt fort, så jag har varit på jakt efter en god sallad att ha till all den klassiska julmaten
Smakrik sallad att servera tillmiddagen eller lunchen. Jag gör den helst endast på tomat och gurka men jag hade intetillräckligt med tomater och då funkar det bra att ha i en paprikaistället
Skär äpplen, potatis, rödbetor och ättiksgurkori små tärningar. Blanda ihop detta med löken och blanda i rödbetsspadet och slutligen den vispade grädden
De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan. Visst, det kanske inte är så varmt ute, men det är ju fortfarande plusgrader inomhus
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god och fräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar dinvikt
Fredag eftermiddag och solen bjuder på skön försommarvärme. Ikvällblir det grill för hela slanten. Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräsch sallad
Fräscht och gott och uppskattades av hela familjen. Jag älskar thaimat. Minfavorit är Pad Thai. Vår lokala thairestaurang gör det så bra att jag sällan orkar bemöda mig
Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad med fräsch dressing
God fortsättning på er alla. Hoppas ni hade en fin julafton igår. Igår stod det traditionella julbordet framdukat, kan tänka mig att det är många som kommer
Nu var det ett tag sedan jag bjöd på fredagsdrink. Det är något vi gärna ägnar oss åt på fredagseftermiddagar när man kommer hem från skola och jobb men nu har vi slarvat lite
En mycket enkel men väldigt god kyckling med rena smaker, åt vii dag tillsöndagsmiddag. Jag fyllde den helt enkelt med en röra av hackad bladpersilja, massa vitlök, lite olja, örtsalt och pressad citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.