av vissa sötningsmedel. För mig är mandelmjöl, kokosmjöl och sötströ vanliga ingredienser. Jag vill tacka för alla frågor jag fått in från min frågestund
. I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen
Låt koka upp och sjuda i ca. Det var lite mer chokladsmak i dom i och för sig, men det var ända som en mandelmussla fylld med knäck och det var precis lika gott som det låter
. Här kommer julgodis nummer 5. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.