Att laga vegetariskt med det där lilla extra är inte lätt, att laga veganskt är ännu svårare och får man dessutom inte använda gluten då borde det vara snudd på omöjligt att få till någonting gott och spännande
Tidigare i veckan bad jag er lämna era frågorom kost och träning. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Jag fick en utmaning av fina Linda som bloggar på Matstugan att svara på tio frågor. Tillsätt äggblandningen till de torra ingredienserna och rör om tills allt är kombinerat
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomateroch babyspenat i Recept kommer här nedanför
Tillsätt vattnet, crème fraichen, buljongtärningen, paprikapulvret ochsvartpepparn. Det är tur att jag numera bara äter vegetariskt (falsk) stroganoff så att jag slipper blanda mig i debatten om vad som är rätt och fel
Det är min standardgrej att beställa när det vankas Thaikiosk eller restaurang och jag måste säga att det känns helt awesome att kunna laga den minst lika god själv hemma, ochdessutom på ungefär samma tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.