Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Ankis syster hade köpt hem fina skivor kallrökt lax från fiskbilen som huserar på stadens stora torg, dessa skivor svängde vi runt två stjälkar lättkokt färsk grön sparris och la upp på ett stort fat
Inspirationen kommer från Fredriks Torsk med misomajonäs, riven pepparrot och rostad broccoli. Vi serverade även kokt potatis till, men det är inte nödvändigt
Tillsätt yoghurten och en nypa salt. Lägg på sparrisen på gallret och låt den bara få lite färg. Vänta med att vända tills sidan som ligger mot glöden fått bra med färg
Koka sparrisen. Linda serranoskinkan runt sparrisen och osten. 12 sparris (tre till varje person). 12 sparris (tre till varje person) Serranoskinka getost samt ricottaost rostade pinjenötter balsamvinäger riven parmesan
En hollandaissås med citron är så gott till t ex lax som det blev en lördagkväll ute i havsbandet. Med färsk potatis och sparris plus ett glas kall bourgogne
The post Från LCHF till paleo appeared first on ceciliafolkesson. Jag tar historien från början. Tillbaks i mina gamla jeans, utan uppblåst mage och med massa energi
Kan bland annat beställas från Bodystore. Betakarotin är ett förstadium till Vitamin A kan ge huden en gyllene ton och förbereder huden för solens strålar vilket kan göra solbrännan både sitter längre och blir djupare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.