Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Blanda ner räk- och lökhack. Äntligen är frökenDill tillbaka i matlagningsvärlden. Räkrullarmjuka tunnbrödsmörfinhackad shalottenlökräkor med skal, skalade, finhackadephiladelphiaostcrèmefraishehackaddillitaliensksalladskryddasalt och pepparMosa samman lika mängdphiladelphia och crème fraishe
Blanda smöret meddillen och denhackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blandakräftstjärtarnamedfärskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfastform
Värm hälften av oljan i en panna tillsammans med vitlöken, bryn på mellanvärme tills löken är svagt brun, tillsätt sen resten av oljan, grönsakerna, citronsaften och salta lätt
Sedan all késo på understa lagret, smör, advocado och i alla fall två lager ost på nästa, sedan majonnäs efter behag (ta mycket) och på det översta lagret ost, ägg och alla grönsaker du gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.