Äntligentillbaka. Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Hemma har J på ett föredömligt sätt stått för i stort sett all kreativmatlagning
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här isquashskördartider
Äntligen är frökenDilltillbakaimatlagningsvärlden. Räkrullarmjuka tunnbrödsmörfinhackad shalottenlökräkor med skal, skalade, finhackadephiladelphiaostcrèmefraishehackaddillitaliensk salladskryddasalt och pepparMosa samman lika mängd philadelphia och crème fraishe
Här kan ni nog frälsa den mest inbitne köttätaren med en riktigt god lasagne från växtriket. Hela köttgänget i vår familj tog två portioner och slickade nästan faten
Jag äter väldigt sällan färdigmat. Det blir lätt så när matlagning är ett av ens största intressen. Däremot händer det att jag ser färdigmat som låter god, eller ivilket fall som en god idé
Meat-free Monday igen och vegetarisktblir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlökfint och blanda ner ilinsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.