Fröknäckebröd
Annikas Bakery House
Annikas Bakery House
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl havregryn
  • 3½ dl majsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vatten
  • 1,25 dl olja
  • 175 grader varm
  • 15 minuter
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl havregryn
  • 3½ dl majsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vatten
  • 1,25 dl olja
  • 175 grader varmluftsugn i
  • 15 minuter Bryt kexen i bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.