Låt stå framme så att chokladen hårdnar. Tillsätt rumsvarmt smör och tillsist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
Låt stå frammei rumstemperatur en stund innan du häller ganachen över tårtan. Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispignötkrämsfyllning
(Eller så är vi bara lata och låter den stå framme. Det här har jag gjort en variant på förut, fast då med västerbottengratineradpotatiskaka som tillbehör
De här supergoda fluffiga frallorna är väldigt enkla att baka. Visserligen tar det litetid att rulla alla trettio små bullar, men jag tycker att det ibland kan vara terapeutiskt och avslappnande att göra liteenformigauppgifter som att knåda och forma en deg
Låt gärna detta stå frammei rumstemperatur en stund så att smöret blir mjukt. Gör du tårtan i långpanna så får du en rektangulär tårta (man delar marängen på mitten och lägger i två lager)
Dottern var framme och lyfte på locket ett par gånger (vilket man inte ska göra i onödan för man släpper ut värmen) för hon blev sugen på att hugga i, men hon var snällt tvungen att vänta i ett par timmartill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.