Lägg ner bacon, svamp, tärnade tomater och dragon i grytan, och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör
Rikligt meddragon och en bit ädelost. Servera med klyftpotatis och ugnsrostade morötter. Skriv inläggstext Kycklingfilé Ädelost DragonMatlagningsgrädde OxfondPurjolök Salt&peppar Crémefrachie Stek kycklingen i bitarLägg i en gryta och lägg i brynt purjolök
Servera grytan garnerad med lite hackad, färsk dragon och med den polentastekta potatisen till. 2 krm torkad dragon. 2-3 kvistar hackad färsk dragon till servering
Slå i den syrade grädden och smaka av såsen med örter, jag använde just timjan, salvia och dragon (välj själv om ni använder färska/frysta eller torkade örter) samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.