Fransk oxfilégryta med selleri- och potatismos
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • Rapsolja till stekning
  • 150 g smålökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • krossade
  • 1 morot
  • skivad
  • 2-3 dl rödvin
  • 2-3 dl oxbuljong
  • 1 msk tomatpuré
  • 100 g rimmat sidfläsk
  • strimlat
  • 1 tsk maizena
  • 2 tsk vatten
  • 1 msk hackad oregano
  •  
  • Selleri- och potatismos
  • 600 g rotselleri
  • hackad
  • 400 g potatis
  • skalad
  • hackad
  • 20 g smör
  • ½ dl mjölk
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.