Man finner syra och peppar av dijonsenapoch ruccola. Jag måste ju erkänna att franskpotatissalladmed rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylenoch låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Smaka av med salt och svartpeppar. Blanda i gräslök, basilika, kapris, strösocker och tabasco. Skiva potatisen lägg den i en serveringsskål och häll den varma vinägerblandningen över potatisen
När jag gör egenpotatissallad brukar jag göra en krämig med creme fraiche och majonnäs mm, men nu gjorde jag franskpotatissalladmed vinäger och olja mm, ochden blev supergod
Vänd ihop potatis, rädisor, rödlök, sparrisoch kryddor i en skål. stor finhackad rödlök. dijonsenap. Lägg dem ikokande vattenmed lite salt och koka nätt och jämntmjuka
Eller så kokar ni som jag ett gäng rattepotatisar, hyvlar ner en gurka och hacka lite kapris, blandar ihop med god god olivolja och vips har ni gjort er själva enljummenpotatissallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.