2 portioner. 1. Värm mjölken i en kastrull till ca 65 o. Vispa tills det bildas ett skum. 2. Häll kaffet i en kopp och häll sedan i mjölken och skummet överst
Den här tårtan bör som alla andra tårtor med grädde på ätas samma dag, men har du dålig tid kan du förbereda den här kvällen innan med att göra krämen, rensa och skiva jordgubbarna och sätta ihop kakan så behöver du bara vispa grädden samma dag
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fylldamedCafé de Parissmör
Skiva upp härligheten och ät med riktigt krämigt mos och svampen. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.