en av våra favoriter är franskachokladmaränger gjorda på minst 70% mörk choklad. När vi har födelsedagskalas i vår familj, vill vi gärna frossa i kakor
1. Börja med att lägga chokladen i en skål och ställ denna på ett vattenbad på låg värme. 2. Under tiden som chokladen sakta smälter så häller du äggvitor och socker i en värmetålig skål
Här kommer iallafall ett busenkelt recept på franskachokladmaränger. Hej allihopa. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har precis som alla andra studenter haft mycket på schemat månaden innan sommarlovet
Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Sätt ugnen på 125 grader. Häll äggvitor och socker i en skål. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa 5-10 minuter till en blank och fast smet
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
I franska raggmunkar är det alltid lök. Kan ätas som svenska raggmunkar med fläsk eller bacon och rårörda lingon eller vegetariskt utan fläsk tillsammans med en råkostsallad
28 Oktober 2016. Èclairs franska bakverk. Underbart fin franskt bakverk, pâte à choux, hör hur fint det låter om man kan uttala det på rätt sätt förstås, fylld med len vaniljkräm, sikta med florsocker och ringlad choklad på toppen
Så har jag då fått ihop ett inlägg om min utmaning att baka Franska våfflor. Men recepten lyste med sin frånvaro, så Katarina gjorde själv slag i saken och utmanade mig att baka hennes favoriter bland dubbla småkakor - Franska våfflor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.