Skala och skiva äpplena och lägg dem i en smord ugnsfast form. Blanda övrigaingredienseri en bunke, finfördela det med hjälp av en gaffel eller fingrarnatill en smuligblandning
Vad passar bättre som efterrrätt ihösttider än äppelpaj. Den här varianten är enkel att göra och väldigt god, äpplen i botten och ett frasigt havretäcke ovanpå
En frasig äppelpaj helt fri från både socker och gluten. Mixa hasselnötter och sötmandel grovt, blanda ner smöret, kokos och vaniljpulver/steviatill en jämn smet
En favorit, lätt och smidig att göra. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vivarit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Ibland tryter motivationen även för mig. Igår kände jag migriktigt seg i kroppen hela dagen, hade ont i huvudet och bara tanken på att träna kändes otroligtjobbig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.