Då kan du skära lite tjockare skivor och ta en på varje bröd. Räkna då med omkring 1 timme och 15-30 minuter i 125 ° och 50-60 minuter i 175° för ett kg kött
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Även om jag igår bidrog en del, för då kockade jag tillsammans med lillasyster och pappa. eller 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)2 knippen färsk grön sparris100 g riven parmesanost70 g pinjenötterVärm ugnen till 225°. 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)
Vi avnjöt tjejlunch på Bankgatan igår. I formarna serverades. Kycklingfärsbiffar. 400 g kycklingfärs2 st vitlöksklyftor2 tsk torkad basilika1 tsk salt1 msk tomatpuré2 msk grädde1 st ägg1 pkt buffelmozzarellaSätt ugnen på 200 grader
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. 2 port150 g basmatiris1 stor purjolökEn handfull champinjoner2 kycklingbröstOlivoljaSmör att steka iEtt glas vitt vinEn handfull persilja2,5 dl matlagningsgrädde1 citronKoka riset
(Jag fick ta ädelost, då gorgonzolan var slut, men det funkade lika bra) Innan maten smaskade vi på skogsbärs marmelad och kex och den underbart goda osten Reypenaer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.