1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar. - Läs hela inlägget här 1 helt ägg. 1-2 tsk dijongsenap
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Jo, poletten trillade ner när hon förstod att jag ville prova hur det funkade till efterrätten. Jag är den första att medge att jag behandlat de söta dropparna med styvmoderlig kärlek
Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
Då får man mer ostsmak och man slipper torr pasta för allt är täckt med sås och ost. Jag testade att göra en annorlunda pastagratäng med tortellini istället för vanlig pasta, alltså en tortellinigratäng
Den varma och krämiga chévren tillsammans med brödet, söt honung, balsamico, ruccola och lite nötigt rostade pinjenötter är en grym kombination som slårdet mesta
Tema halvfabrikat den här veckan känns det som, men det var lite sådet var förra veckan hos oss. Man har ont om tid i bland och då finns det rätter som är riktigt bra att ta till för att få lite omväxling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.