Just nu läser jag boken DEN FRANSKE BAGAREN av Sébastien Boudet, en bok jag köpt en tid tillbaka men som fått stå i bokhyllan och bli dammig i väntan på min längtan att läsa den
Lös upp jästen i den ljumma mjölken. Tänk dig att du tar en tjock, förhårdnad paffskiva stor som ett rostat bröd, bred på smör och lägg på valfritt pålägg
Trots allt, är det viktigt att komma ihåg mängden sötning man får i sig. Om man vet med sig att man lätt hamnar i en ond cirkel och varje dag vill ha något sött är det viktigt att man stannar upp och tänker efter – hur mycket sött stoppar jag i själva verket i mig under en hel dag
Inspireras av denna pastasås eller andra recept men de behöver ju inte nödvändigtvis följas slaviskt utan byt ut mot de ingredienser som finns hemma för tillfället helt enkelt
Visst alla E-medel är inte dåliga och det är inte hela världen, men om jag kan välja använder jag hellre kryddor som smaksättning då det inte är kemiskt producerat eller innehåller socker
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Rulla ihop längdenoch skär till bullar som du lägger i bullformarna. Hade jag inte haft världens bästa träningskompis vid min sida som drog mig runt i regnet så hade jag aldrig gjort det
Så jag hoppas kunna dela med mig av lite bilder och goda recept från kalaset senare i helgen. Vi har en viss kärlek till denna drink efter en semestervistelse på Tobago, men har haft svårt att få till den rätta smaken
Blanda i den grovt rivna parmesanen och smaka av med salt och peppar. Brödet får klart göras samma dag, men vik-vila-brödet är ett smidigt bröd och otroligt luftigt och gott
Både citronen ochdenvitachokladen kommer fram på ett mjukt och krämigt sätt och texturen är precis som jag vill ha fondanten nämligen ett mjukt och saftigt yttre som håller det krämiga inre på plats
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Babi Guling, även kallad Suckling Pig, en rätt som är speciell för Bali ochden mest berömda. Nu har turen kommit till maten vi satte i oss på vår semester, och naturligtvis även dryckerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.