Till detta provar vi ostronporter och den fungerar bra till ostron à la naturell men då vi alla runt bordet föredrar att njuta dessa tillsammans med en vinägrett eller citron passar nog en bubblande champagne bättre
Den här gjorde jag till mig och barnen förra fredagen. Annie har sagt att fredagen efter så vill ha hon ha chokladvåfflor, en annan av hennes favoriter
Detta blir en vanlig pajstorlek men om man vill göra en långpannepaj (och det vill man. Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. Bred ut röran i pajskalet, strö över ost och gratinera 15 min i 225 grader. 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
URL/Bloggadress. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Det var den här jag skulle baka för några veckor sen, när jag inte hittade receptet. Så letar ni efter sockerkaksrecept kan ni sluta med det nu, för här är det
Detta blir en vanlig pajstorlek men om man vill göra en långpannepaj (och det vill man. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. 13 msk tomatpuré. 1Pajdeg 100 g smör 1 dl riven ost 3 dl vetemjöl 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. Bred ut röran i pajskalet, strö över ost och gratinera 15 min i 225 grader
) Jag fick förklara att det inte var bakpulver i kakan och att denskulle vara så. Jag har tjatat om den här kakan förut, men jag lovar att den är värd att testa
Tidningen finns tyvärr inte längre och det är synd för en helvegetarisk mattidning skulle allt fylla sin funktion bland alla glassiga magasin som ges ut varje månad
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletteristället för kalvlägg
Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet. Skölj kålen och skär ner i större bitar (det ska inte vara finstrimlat som pizzasallad minsann)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.