Fredagstips! Hembakat knäckebröd med frön och nötter och egen färskost
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl nötter t.ex. paranötter eller mandel
  • 1/2 dl linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 msk smält smör
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 tsk salt
  • 150 grader i cirka
  • 20 minuter Stäng av ugnen och låt knäckebrödet ligga kvar på eftervärme i ugnen i cirka
  • 30 minuter eller tills brödet är torrt
  • 1 l filmjölk
  • 1 pressad vitlök, lite, lite honung och örtkryddor (finhackade)
  • Gräslök (finhackad)
  • 250 g kesella 10 %
  • 2 dl fetaost
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.