Gott, praktiskt och mättande med ugnsstekt frittata. Peta lite med en gaffel i frittatan/tortillan så att äggstanningen rinner ner ordentligt till botten
Dela baconen i mindre delar och fördela jämnt över stekpannan tillsammans med getosten. Fräs rucolan i en ugnstålig stekpanna, tillsammans med finhackad lök och vitlök i rikligt med olivolja
Med en massa grönsaker, baconoch ost så har du en hel måltid med just den här frittatan. Med en mindre form blir frittatan tjockare och kan ta lite längre tid att bli klar
Lägg till en massa grönsaker, baconoch ost så har du en hel måltid med just den här frittatan. Med en mindre form blir frittatan tjockare och kan ta lite längre tid att bli klar
Blanda vetemjöl med salt och bakpulver i en skål. Toppa med oregano. Jag hade tärnad fetaost, röda och gula tomater, baconoch oregano i mina muffins och det passade bra ihop, om jag skulle ha i något mer så kanske det skulle vara soltorkade tomater i själva smeten för att ge den mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.