MousseCakes. Avokado-Moussegrottor. A healthy cake. These goodies are sweetened with stevia and agave and I have used almond flour instead of wheat flour
Trots att jag nu sitter i Sverige med kashmirtröja, gosiga strumpor och med en 0-gradig "värme" utanför fönstret, så suktar jag ändå efter dessa veganska "frozen" jordgubbsrutor med choklad- och valnötsbotten
Med inspiration från Pannacotta och Cheesecake gjorde jag idag en helt fantastisk efterrätt - en "Frozen Yoghurt and Berry Triffle with Caramel Crunch" (förlåt, men kunde inte förklara det kortfattat på svenska)
Om någon, mot all förmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes with chocolate, peppermint or on carrot cake"
Top with berries. This easy cake looks and tastes beautiful. It can be kept in the freezer for a couple of days, which makes it a no-hassle dessert for when having guests over
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.