Denhär sortens enkla recept är verkligen pasta närdenärsombäst. Härom kvällen svängde min man ihop denna enkla pastarätt med inspiration från ett recept i Jamie's Italian
När de ärfärdiga, häll köttbuljong i pannan, vispa ur och sila såsgrunden. Jag kommer ihåg hur överlycklig jag blev som barn när mamma hade lagat persiljejärpar
Är stuvningen för rinnig kan man reda av med lite ideal- eller vetemjöl. Lät dessa koka under tiden jag stekte köttbullar, så smaka av så känner du när de är klara
Denna veckan blir lugn, tar dagarna som dom kommer och förhoppningsvis får vi se lite sol. Hacka den gula löken fint och stek i smöret i en stekpanna, låt svalna lite och tillsätt sedan i ströbrödsblandningen
När syran från äpplena, sötman från den stekta löken och sältan från det knaperstekta fläsket möts förstår man varför svensk husmanskost är bland det godaste man kan äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.