Har inte tidigare tänkt på att man faktiskt kan hoppa över att bryna färsen ochdärmed spar man in lite extra tid om man har bråttom, (vilket man allt som oftast har när middagen ska fram på bordetoch man är vrålhungrig)
Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Krydda med salt och peppar. Sjud på medeltemperatur. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Oftast ligger det mer än vi tror där längst nere i kylskåpslådan och vid första anblick kanske dessa råvaror inte ser så aptitliga ut men tillsammans ochmedlite extra kryddning/smaksättning i exempelvis en pastasås eller i en gryta kan det ju faktiskt bli en succé
Det gör man enklast med en moccabryggare eller kapselmaskin. Det som framför allt har blivit lidande är min träning som mer eller mindre varit obetydlig det senaste året
Men vad tusan, nu har vi ju passerat nyåret snart är det väl vår igen. Och så har jag har märkt att jag på senare tid faktiskt gärna blandar ner lite ströbröd som fått svälla i mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.