Jag hade en ynklig bakpotatis, några morötter, lite överbliven riven ost och en skvätt grädde i frysen och jag ville så gärna göra en god vegetariskrätt
ett par torkade shitake-svampar, kan uteslutas, men ger mer intensiv svampsmak. Det är ingen benhård regel, utan mer ett sätt att utmana oss själva att äta mer vegetariskt och hitta riktigt goda köttfria alternativ
Ca 3-4 minuter. Låt småputtra tills linserna mjuknat i ca 10-15 minuter. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
En riktigt god maträtt som antingen kan serveras som på bilden, eller tillsammans med en god pasta. Ella bestämde att vi skulle äta vegetariskt i dag, riktigt roligt att hon är så intresserad av mat nu
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariskavardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart. 5-6 soltorkade tomater. 5-6 soltorkade tomater
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om. Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås
1-1,5 dl socker. 10-12 medelstora fasta potatisar som är ungefär lika stora. 1-2 dl ströbröd. Låt pressas i ca 30-40 minuter så att de vätskar ur en hel del. Grädda i 25 minuter till eller tills ytan är krispig och brun och de är mjuka rätt igenom. 1-1,5 dl socker. 10-12 medelstora fasta potatisar som är ungefär lika stora. 1-2 dl ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.