En fiberrik, proteinrik och saftig bananmuffinsmed en krispigkaneltopping som är helt perfekt att äta om man har bråttom på morgonen eller som ett bra och mättande mellanmål
Enligt Clean Eating eller Eating Clean räknar man inte kcal, men jag gör det ändå för att hålla koll på energi nivån av allt jag stoppar i mig så det inte blir för mycket energi mot vad jag gör av med på en dag eftersom jag behöver gå ned i vikt
Mixa bananenmed en stavmixer (eller mosa med en gaffel). Förutom en massa olika möten hann vi bland annat med att testa sushi som belönats medguldmedalj i sushi-SM (Rå Epok i Lund), bli bjudna på en brakfrukost hos en vän i Trelleborg samt promenera i Västra hamnen i solen (så vackert
Mosa de mogna bananernaoch blanda i havregryn och kakao. De går snabbt att göra och passar perfekt när du är sugen på något sött, men ändå inte vill vara alltför onyttig
4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispigoch gyllenbrun på båda sidor. Tillsätt majonnäs, citronsaft och smaka av med salt och peppar
Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella”
Mosa bananenmed en gaffel i en skål, blanda sedan i övriga ingredienser. Vid servering lägger du lite kvarg mellan varje pankakare, skiva även bananoch jordgubbar och lägg på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.