Igår var det kladdkakansdag och då var jag bara tvungen att baka imina nya ätbara muffinsformar. Jag fyllde minamuffinsar ända upp till kanten för att jag vet att dom kommer sjunka ihopimitte och det gick ju jätte bra
Vispa sedan ihop äggsmeten. Blanda ner den torra blandningen. Frukost-scones 6-7 st2½ dl pofiber½ msk fiberhusk1 tsk salt1 krm brödkryddor 2 tsk bakpulver 4 ägg½ dl creme fraiche1 dl gräddeBlanda de torra ingrediensernai egen bunke. Låt stå och svälla i 15 min. Klicka ut 6-7 scones på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite solroskärnor (frivilligt) Grädda tills de fått en fin färg på 200grader. 2½ dl pofiber
Vilken morgon vi vaknade upp till, sol och blå himmel. Frukost på altanen med nybakta scones blev en perfekt start på helgen och nu bär det av till havet
När du förberett de olika delarna (följ bara ditt recept), istället för att blanda allt i en stor gratängform tar du fram en muffinsform och fördelar ut potatis, lök, gräddmjölk och ost i varje liten form
Lchf Ägg och Bacon iMuffinsform (Äggisar). Jag har haft minai ett par år, och är jättenöjd med dem. Om niinte ha, så rekommenderar jag att niinförskaffarsilikonmuffinsformar
Att grädda pannkakor imuffinsform är ett av mina bästa husmorstricks. Så himlasmidigt att liksom få alla färdigasamtidigt, istället för att servera en i taget från stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.