Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Det är receptet består av massa olika frukter som är kanon när det hjälper att få en liten hjälp på traven med att driva ut överflödig vätska, för mig så mrukar även gaser och övriga problem i magen reda ut sig för mig
Den här varianten fungerar både som kakgarnityr (tänk vansinnigt krämig frosting på nybakta muffins eller långpannekaka), som tårtfyllning eller som en alldeles egen efterrättsbas med lite färska bär eller fruktbitar som tillbehör
Mascarponekrämen går också att lägga i ett färdiggräddat pajskal med mycket färsk frukt och bär. Vispa gulorna i en bunke tillsammans med strösocker och limoncello till dess att det är en fluffig smet
Detta var fredagens efterrätt och jag lovade att återkomma med receptet. Vispa äggulorna pösigt tillsammans med socker i en skålTillsätt mascarponen lite i taget och rör om till en slät smet
Rör samman halva mängden av samtliga ingredienser till mascarponekrämen ocjh blanda väl. Förbered såsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.