Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera till efterrätt. Ljummen fruktsallad. 4-6 portioner. Värm fruktsalladen i ugn i 175 grader i 10-12 minuter. Smulpaj på frukt och bär 4-6 portioner
Jag hittade denna fruktsallad bland recepten jag ännu inte publicerat. Så det var ett bra tag sedan vi åt denna men det perfekta med fruktsallad är att man kan anpassa frukter och bär efter säsong och smak
Chokladsås- recept HÄR. Variera din fruktsallad efter säsong. Om du ska servera fruktsalladen vid senare tillfälle kan du vänta med att hacka bananerna eftersom de mörknar snabbt
ca 10min (fruktsallad för ca 2-3 personer). / Anna ca 2-3 personer). Tid. Ingredienser. 2st kiwi. 1 st äpple, 1st apelsin, 1 st banan, turkisk yoghurt, blomsterhonung, kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.