Julbockenfår stå kvar tills vintern verkligen är över, någon gång i mars. Jag har upplevt att tiden fram till julafton varit rena maratonloppet, då jag mest känt stress och ändå inte hunnit det jag velat
Igår bakade jag faslagsbullar första gången för i år, här hemma,. Bakade ut degen till vanliga runda bullar som penslades med ägg och ströddes med en blandning av pärlsocker och mandel
E. n. s. a. f. t. i. g. b. k. m. e. d. c. h. o. l. 1. 5. r. u. 2. 0. ,. 4. 9. H. å. j. v. p. O. ö. /. S. ä. D. ). F. 7. ½. 3. +. G. T. V. R. -. 6. K. L. y. M. &. t s. H a. d l. s t
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Nu blev det så att jag använde den att linda in kycklingfiléer i och tillaga i en (förlåt att jag säger det själv) mycket god sås
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där denenahuvudingrediensen har riktigt gamla anor. För utan Carnegie Porter blir det ingen portergryta, det är en sak som är bambu
Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbotten när den svalnar och kanten veckar sig. Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät och fin tårta
När man tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Allmänt, Allmänt den. Det första baktipset jag skulle ge en nybörjare i köket är att kolla att alla ingredienser är finns tillgängliga innan man sätter i gång att baka
En riktig gammal klassiker som testades för första gången med barnen. De petade bort lite och åt det som de gillade, så det funkade bra faktiskt, Kan ju vara en ganska bra avrundning på veckan, lite lagom festligt sådär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.