De är så bra att ha i frysen, de där champinjonerna. De blir kanonfina utan någon större arbetsinsats. Fast de är rätt billiga ändå och man kan bära hem en drös för att frysain
Bullarna går bra att frysa. Börja med fyllningen. Riv mandelmassan och blanda med övriga ingredienser. Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta
Jag gjorde faktiskt själv en liten ansats till det igår, även om mina utsikter att lyckas är något begränsade, med tanke på att vi har alldeles för lite frysutrumme för att vi ska kunna få plats med allt vi vill
Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. Jag gör dessutom egen marinad och marinerar ungefär sex olika paket där två av dessa blir i form av grytbitar
Det blev en mumsiga köttfärsbiffar med champinjonstuvning. Ingredienser. Svampstuvning . Tvätta champinjonerna och Skiva och stek i smör i en stor stekpanna
Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning. Ja,ja hursomhelst har dagen gått på halvfart med en skön promenad i vackert höstväder och fikafrämmande och nu snart middagslagning
a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Låt bland-ningen svälla 10 minuter. Skär ett rutmönster med en stekspade på biffarna och stek dem i en stekpanna med 1 msk smör, ca 3 minuter per sida. Låt såsen koka under omrörning i ca 5 minuter. 2 dl matlagningsgrädde. 1 tsk kinesisk soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.