Jag har insett att vi måste börja tömma ur frysen på riktigt nu. Jag har en förkärlek för att köpa på mig matvaror i mängder för att en tanke kommer över mig när jag är och handlar att "hmmm, det där kan man göra något gott av" och så hamnar det en hel massa grejer i frysen
Ja frysen är knökeful men det hindrar mig inte från att baka ännu mera bröd. jag är beroende en så härlig känsla när man tar ut ett så när på perfekt bröd ur ugnen som man vårdat ett par dagar
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Efter en promenad i friska luften blev det en värmande gulaschsoppa från frysen. När jag gjorde den här så gjorde jag dubbel sats, så nu har jag matlådor i frysen, bara att tina och värma när man inte har tid eller inspiration, eller såklart att ta med till jobbet till lunch
Vi tar alla små slattar av frysta bär som frysen kan uppbringa och så sätter vi fart. ) Någon slags blandsylt500 gram frysta bär1/2 dl vatten4 dl sockerKoka bär och vatten ca 10 minuter. 500 gram frysta bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.