Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Det började med några färdiga, små och kalla tapas från en affär dit man gärna har med sig en egen påse just för att man skäms lite för att man ens har varit där
Dou chi you yu chao qing la jiao - Svarta bönor och bläckfisk wokad med grön paprika. Det värsta man kan göra med bläckfisk är att steka den för länge, den blir då seg
En fräsch grönsallad med plocksallad från balkongen, tomater, gurka och sharlottenlök. Denna marinad kan man ju smaksätta hur man vill med t ex honung, citron eller annat men precis så som jag gjorde blev väldans bra
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Det blev till slut en Ost- och skinkpaj med röd paprikaoch pajdeg med keso. Detta är en mild paj som du kan krydda till ordentligt om du byter ut mild ost till lagrad eller kryddar med stark paprika istället för söt…ja ni förstår nog vad jag menar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.