Ja, inte vet jag om de kommer från Bryssel, men de heter ju Brysselkex - så man får väl anta det. )Brysselkex 4,5 dl vetemjöl1 dl socker2 tsk vaniljsocker200 g smör1/2 krm finmalen svartpeppar0,5 dl sockernågra droppar karamellfärg i valfri kulörGör så här Blanda samman 4,5 dl vetemjöl, socker, vaniljsocker och svartpeppar i en skål eller i matberedaren
Här har du ett busenkelt recept på små ljusa kex som passar perfekt till ostbrickan eller te-fikat. Jag tycker att recept på glutenfria kex ofta innehåller hela fröer, vilket är gott men ibland blir jag sugen på något mer fint och mindre grovt
Är man vid sina sinnens fulla bruk om man ställer sig och spontant börjar experimentera fram det perfekta receptet på torskqueneller, en snöig onsdagskväll i januari
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.