Minns ni brunchen jag hade tillsammans med tre tjejkompisar för två veckor sedan. Den är fylld med näring, vitaminer och nyttigheter, och är baserad på frukt och grönsaker
Mixa löken och vitlöken till en slät massa med mixerstav eller i blender. Justera med vinäger och sirap till "angenäm styrka och smak" det ska finnas en viss sötma och tydlig syra, men inte överdrivet i någon riktning
Nikon D3100 + 55-300/4,5-5,6. Detta är nog den bästa slush jag druckit vad det gäller smak. För det första var den helt otrolig god, men att smaken sedan fanns kvar under hela tiden tills den var slut, blev jag imponerad av
Idag startade jag dagen med en supergod green smoothie och till lunch blev det tomatsoppa. Härliga tider eller vad man ska kalla det, till saken hör ju också att jag inte kan läsa eller greja med annat när jag åker bil för då kommer illamåendet som ett brev på posten
Jag har alltid tyckt om soppa och gillar både släta soppor och soppor med bitar i. In purée soups you get unnoticed a lot of vegetables, which is good if you have a hard time getting in them greens
Fräs den färdighackade löken, tärnade zucchinin och pressade vitlöken i en kastrull med olja. Tillsätt currypastan och kokosmjölken samt buljong och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.