Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den
Smaka av med salt och peppar. Blanda pasta med paprikasåsen. Skär lök och vitlök i bitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och bryn zucchiniskivorna i omgångar tillsammans med vitlök och salt
Ansa och tvätta purjolöken och skär den i mindre bitar, gör likadant med löken. Stek pancettan hårt utan tillsatt fett i pannan, låt rinna av på lite papper
Toppa medmozzarellaoch pinjenötter. Foto Kirsi Koste Rödbetor ochmozzarellaEn ljuvlig rätt som passar gott till sommarens grillning eller på buffébordet
Strö över lite kanderade skal med hjälp av en gaffel och ringla över en aning av sockerlagen. Han blandar smaker på ett sätt jag aldrig varit med om förut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.