Fylldportabello med bacon och ost. 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. 6 st portabellohattar
Töm svamphattarna på vätska och fyll dem med röran. 3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck. Ingredienser 3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck Fyllning
Fylld gratinerad portabello – Portabellofylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda och fyll halva med valfri grönmögelost. Ost. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.