Förra torsdagen lagade vi den här grymt goda fläskfilén med tillhörande sås och klyftpotatis. Linda sedan fläskfilen med bacon och stek den hel i en stekpanna en minut på var sida för att få lite färg
Skär baconistrimlor och knaper stek den. Skär purjon istrimlor och fräs den. Lägg purjon i en smord ugnsfast form, lägg filéerna över och strö över bacon
Fördela riven ost och bacon ovanpå. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Ha ner i en form. 5 portioner9pp/portion500gfläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dlmilda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilénibitar Stek tillfin färg,Skär baconimindrebitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 500g fläskfile. 150g mager riven ost. 1pkt bacon. 5dl milda mat
köttfärslimpa med bacon och svamp. För någon vecka sedan lagade viSaulisfavoritmat. Då färsen var klar stekte jag de färdigt förvällda trattkantarellerna i smör tillsammans med lök och bacon, som jag tidigare skärt ibitar
bacon eller parmaskinka. Fylldfläskfilé. Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratineradpotatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.