Fylld hakkeböff med syrade rödbetor och grovsenapssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hakkeböff
  • 600 g oxfärs
  • 2 st hackade saltgurkor
  • 1½ msk finriven pepparrot
  • 3 kokta hackade potatisar
  • 3 hackade schalottenlökar
  • 2 ägg
  • Salt
  • Malen vitpeppar
  •  
  • Såsen
  • 2 dl hönsbuljong
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk skånsk grov senap
  • ½ msk spad från saltgurkan
  • Peppar
  • Salt (var försiktig med saltet då gurkspadet är salt)
  • Mjöl till redning
  •  
  • Syrade rödbetor
  • 3 medelstora råa rödbetor
  • 3 medelstora råa skalade morötter
  • 1 tsk matättika
  • 1 msk socker
  • Salt
  • Malen vitpeppar
  •  
  • Blomkåls- och potatispuré
  • 4 hg potatis
  • 3 hg blomkål
  • 30 g smör
  • 1 dl vispgrädde
  • Salt
  • Malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.