Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare). Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkadetomater
Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkadetomater och basilika. 8-10 soltorkadetomater i olja. 2 dl crème fraiche tomat & basilika
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkadetomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Det där med att få lite lätt panik av att vara ledig. Skär mozzarellan, oliver och tomater i småbitar. I dag trixade jag fram ett bröd fyllt med massa godsaker, vad sägs om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.