Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemed parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 4 st kycklingfiléer
- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchini och är kryddat med kummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt bröd och blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Har stått vid spisen idag och gjort färsrätter i triss, jag börjar medfylld köttfärslimpa. Lägg fyllningen över plattan och rulla ihop som en rulltårta, med hjälp av plastfoliet
Fylldkycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Vi kom hem i tid och jag har hunnit mysa och leka med mina busungar på eftermiddagen
Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare. Flytta över filéerna till formen med grädd- och chilisåsen, strö över resterande mozzarella/salami blandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.