4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. Blanda grädde och senap i en ugnsfast form. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen
Servera med pasta och sallad. Skiva korv, tomater och lök. Blanda grädde, chilisås, pressad vitlök och oregano, och häll lite av såsen i botten på en ugnsform
Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke. Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet
Koka upp vatten med lite salt i och koka broccolin ett par minuter. Mät upp vetemjöl och häll på grädden och vispa ut till en jämn smet utan mjölklumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.