Hacka mozzarella och fördela över de fyllda auberginehalvorna. Dela auberginerna på längden. Pressa vitlöksklyftorna och stek alltsammans i smör tillsammans med inkråmet från auberginerna tills det fått en gyllenbrun färg och mjuknat lite
Vi har tänkt göra fylldaauberginer länge, men inte riktigt kommit till skott. Men när vi hittade riktigt fina auberginer i affären så kunde vi inte låta bli och köpa dem
Nu på kvällen fick jag äntligen göra mina fylldaauberginer som jag längtat efter att prova. Börja med att dela auberginerna på mitten och gröp ur dem med en matsked
Häromdagen hade vi iallafall två auberginer liggande i kylen i väntan på tillagning, och vi kom att tänka på denna variant som vi fått tips om av en vän
2 små auberginer. Dela auberginerna på längden och gröp ur dom, lägg köttet på en tallrik, strö på lite salt och låt stå 30 minuter, torka av överflödig vätska med lite papper. 2 små auberginer
2 auberginer, 200 gram färska champinjoner, 1 liten rödlök, 1 dl cashewnötter, 1 paprika, 1/2 dl ajvar, 1/2 – 1 dl havrefraiche (oatly), salt, peppar, mango/currykrydda. Sätt ugn på 200 grader, dela auberginerna på mitten och skär rutmönster i dem med en kniv, smörj in med lite kokosolja på toppen och sätt in i mitten av ugnen tills innanmätet börjar mjukna ordentligt. 2 auberginer
För 2 pers. 10-15 kantareller (går bra med annan svamp också). 1 stor aubergine. en halv burk(eventuellt mer) crème fraiche gourmet, getost, honung, rosmarin
Jag älskar fylldaauberginer eller zucchini. -Skala lite av auberginerna och dela de på mitten. Jag brukar även göra en köttfärsfyllning men den här gången lagade jag en vegetarisk variant av fylldaauberginer
Dela auberginerna på längden, gröp ur dem. 2 auberginer2 gula lökar1 röd paprikaolivolja1 burk tomaternågon el några vitlöksklyftortimjanoregano250g kesoost. Kram 2 auberginer
Inlägget Imam bayildi- Fyllda aubergine dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Hetta upp ca 0,5 dl olja i en stekpanna och stek auberginerna tills de får färg, ca 2-3 min på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.