Detta är en gammal goding som är väl värd att tipsa om igen, nu med fräsch och frestande bild till. Blanda under tiden samman ingredienserna till bönsalladen i en skål
gröna oliver (pimientofyllda). Blanda upp bönsalladenmed salladsskotten precis före servering. Blanda upp bönorna med det strimlade och hackade samt med vinäger, olja och persilja
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Lördagsmiddagen efter en lång dag, blev lövbiffsknyten. Dem fyllde jag, med lufttorkad skinka och ost, och till det ännu mer ost, i form av gorgonzolaostsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.