18 Februari 2016. Japanska Bakverk. Fylldapannkakor - Dorayaki (どら焼き). Dorayaki är helt enkelt en tjock, amerikanskinspirerad pannkaka smaksatt med honung som kan fyllas med
Pannkakor brukar vara tacksamt att steka, för finns det någon som inte gillar pannkakor, och dessutom passar de som såväl förrätt, varmrätt som dessert
rapsolja till stekning av pannkakorna. Ingredienser 300 g rismjöl 2 tsk gurkmeja 1 tsk salt 2 st ägg 4,5 dl kokosmjölk 2 dl kolsyrat vatten rapsolja till stekning av pannkakorna Fyllning 1
Dipsås. 1. Blanda ihop rismjöl, majsmjöl, curry, gurkmeja, kokosmjölk, kokoskräm och vatten i en matberedare o kör ca 1 min tills det blir en jämn smet
Och nej, jag har inte färgat pannkakorna. Hetta upp olja och grädda pannkakorna på båda sidor. Låt smeten stanna innan du vänder pannkakorna så håller de ihop bättre
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.