Nu finns mitt gästinlägg upp hos Frånsötttillsalt. Då Ulrica själv inte har någon grill önskade hon ett grillrecept så där bjuder jag på grillad lammytterfilé med smarriga tillbehör
110 g smör, normalsaltat 200 g vetemjöl [3,3 dl] 10 g strösocker [0,75 msk] salt 10 g äppelcidervinäger [eller 2 tsk citronsaft] 16 g grädde, 40% [1 msk] 20 g vatten, iskallt [4 tsk]
Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Jag använde Ekologisk Kryddpeppar, Ekologisk Kardemumma och Ekologisk Vaniljstång från Kryddtorget. Till sist strösslade jag sesamfrön och havssalt över och ställde efter att tag in formen i kylen för att stelna
Ni hittar receptet i slutet av inlägget men den kommer ursprungligen från den här bloggen. Idag testade jag ett recept på brysselkålsgratäng som bara blev för god, perfekt också till julbordet
The post Från LCHF till paleo appeared first on ceciliafolkesson. Jag tar historien från början. Tillbaks i mina gamla jeans, utan uppblåst mage och med massa energi
Erkännas måste ändå att bacontrenden gått från att vara matbördig till att bli närmast folklig. I stället ger det mig ett ypperligt tillfäle attt nämna en av mina budord såsom matbloggare med en viss, om än måttlig, senioritet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.