Detta recept fick jag av min vän Lilian. Vi träffades för ett par år sedan då vi båda fick jobb på SJ. Ingen av oss jobbar kvar där men vi har ändå hållt kontakten lite sporadiskt
Som jag skrivit tidigare kommer jag ha ett gästinlägg en gång i månaden på Denna månad bjuder jag på saftiga Citron & pistage proteinmuffins med citronfrosting
För två veckor sedan hade jag äran att få göra ett gästinlägg på Birgittas blogg. Nu är det dags för Birgitta att skriva ett gästinlägg med ett recept här hos mig på Ekofilosophie
I maj ska jag och den här gruppen franskelever åka på en utbytesresa till Avignon i Frankrike och vi passade nu på att träffas lite, laga fransk mat och informera föräldrarna lite om resan
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka
Att hålla motivationen uppe tycker jag oftast sköter sig själv, men det går självklart i vågor – från trött och seg till en energinivå utanför denna värld och allt däremellan
Ungdomens Miljöriksdag – i hela sex år. Idag driver han eget – dels som utbildare och rådgivare men framför allt som yrkesdykare, och använder sina hållbarhetskunskaper under ytan för att hjälpa kunder tänka, planera och installera rätt
Uppkäftiga diabetiker – mot sockersjuka kostråd. Kokosgröt Foto Bettan Sjögren. Facebookvänner. Dagens gästinlägg är lite annorlunda än tidigare, det hänvisar inte till en Paleoblogg
Nu finns mitt gästinlägg upp hos Från sött till salt. Då Ulrica själv inte har någon grill önskade hon ett grillrecept så där bjuder jag på grillad lammytterfilé med smarriga tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.